Sedat YANIK - Okul Müdürü

1979 yılında Diyarbakır Silvan ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Silvan´da tamamladı. 2005 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Bitlis Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü´nde memur olarak göreve başladıktan sonra 2010 yılında Siirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğretmen olarak atandı. Silvan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde müdür vekilliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı oldu.2020 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. 2022 yılında Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği alanından Tezsiz Yüksek Lisans yaptı. 2022 yılında uzman öğretmen oldu. İstanbul Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcılığı görevinde bulundu. 09.09.2022 tarihinden itibaren Tepe Çok Programlı Anadolu Lisesinde kadrolu okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.

(412) 426 2206 Eposta